REIKI

VAI VOUA CELOR CARE AVETI CHEILE IMPARATIEI, DAR NICI VOI NU INTRATI, NICI PE ALTII NU LASATI SA INTRE!

luni, 21 martie 2011

KUNDALINI REIKI


Introducere în Kundalini Reiki

Aceasta este probabil cea mai simplă formă de vindecare şi de auto-dezvoltare care există!

Prin deschiderea şi consolidarea canalelor de energie a corpului, este posibil să se canalizeze energia Reiki de vindecare pentru tine şi alţii, doar prin intenţie.

Ce este Kundalini?

Kundalini înseamnă că anumite canale de vindecare şi chakre au fost deschise, şi aţi

obţinut astfel accesul la energia Pamantului care este o parte a energiei universale.

Chakra radacina, care este centrul energetic situat în apropiere de coccis, acţionează ca o intrare pentru Kundalini .

.

Energia Kundalini este, de asemenea, menţionată ca "Fire Kundalini." În continuare, energia ruleaza tot drumul prin corp, prin intermediul canalului energetic principal, pana in chackra Coroanei.

Acest canal de energie merge de la chakra rădăcină la chakra coroanei,in partea de sus a capului.

Deschiderea Kundalini înseamnă că într-o perioadă de timp, o purificare completă a chakrelor şi canalelor de energie este obţinută.

Istorie:

Kundalini Reiki a fost adus la acest plan pământesc de dl Ole Gabrielsen.

Dl Gabrielsen este un Maestru de Meditatie şi a inspirat mulţi oameni din întreaga lume.

Kundalini Reiki este un rezultat direct al domnului de multe ore Gabrielsen de Sfânta Împărtăşanie cu Kuthumi Master. Maestrul Kuthumi este Chocan de Ray a doua şi este, de asemenea, cunoscut sub numele de Koot Hoomi şi KH si este conectat la Chakra Coroanei şi Templul Iubirii,Înţelepciune şi înţelegere.

Maestrul Kuthumi vine la cei care caută cunoaştere lume în acest moment de schimbare şi de a folosi cunoştinţele acumulate pentru binele tuturor.

Energiile sunt direcţionate pentru a vindeca corpul fizic şi mintea şi pentru a depăşi tendinţa spre aroganţă intelectuală.

Scopul lui a exprimat de activare Kundalini care să conducă la extinderea stări de Constiinta Universala, Pace, Lumina si Iubirea nu este o promisiune de viitor, ci o imediata Posibilitate. Kundalini Reiki este o mare binecuvântare şi suntem foarte recunoscători domnului Gabrielsen si Maestrului Kuthumi pentru acest cadou minunat.


Informaţii:

O persoană care are, sau a avut probleme cu trezirea lui Kundalini in mod greşit, sau alte probleme cu energia Kundalini, poate cel mai adesea fi ajutat cu Kundalini Reiki.

Toţi cei care sunt interesaţi în procesul de învăţare Kundalini Reiki trebuie să înceapă cu Kundalini Reiki 1, deşi este posibil să aveţi initieri de la alte sisteme.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu